شربت سرکه انگبین
توضیحات محصول
سرکه انگبین نوشیدنی اصیل ایرانیست که امروزه از سبد تغذیه ایرانی ها حذف شده و مصرف آن بین مردم بسیار کمرنگ شده است. این نوشیدنی اصیل خواص درمان بسیار زیادی دارد که از جمله مهمترین و بارزترین آنها، دفع اخلاط فاسد و پاکسازی کبد است که امروزه بسیاری از مردم بدلیل تغذیه ناسالم با آن درگیر هستند.
افرادی که اختلالاتی نظیر چربی خون، جوش صورت، لک صورت و مشکلات پوستی اینچنینی دارند با مصرف این محصول می توانند به تصفیه خون و کبد بپردازند و با پاکسازی کبد خود این موارد را رفع نمایند.
سایر خواص درمانی این محصول ویژه:
- کاهش چربی خون
- بازکننده عروق و ضد انسداد
- مفید برای کبد و دستگاه گوارش
- درمان نفخ معده
- مفید در درمان مشکلات گوارشی
- مفید برای افراد دارای کبد چرب
- مفید برای رفع عطش در فصل گرم
- مفید برای افراد صفراوی مزاج
طرز تهیه سرکه انگبین:
مواد لازم:
– سرکه سیب یا انگور طبیعی ۱ استکان
– عسل طبیعی ۲ استکان
– عرق نعنا یا پونه ۱ استکان
ابتدا سرکه و عرق نعنا را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا یک جوش بخورد، سپس بگذارید کمی ولرم شود و سپس عسل را اضافه کنید پس از مخلوط کردن، آنها را در ظرفی شیشه ای و در یخچال نگهداری کنید
طریقه مصرف: هر شب مقداری (1 تا 2 قاشق غذاخوری) سرکه انگبین را به همراه یک لیوان آب مخلوط کرده و شربت تهیه نموده و سپس میل نمایید. (به اندازه ای که شربت شیرین شود سرکه انگبین اضافه نمایید)
شماره ثبت: 58711
شماره مجوز انجمن ارگانیک فروشگاه: 95/105/الف
شماره مجوز بستهبندی وزارت جهاد کشاورزی: 1513312527