شربت سنکنجبین بذوری
توضیحات محصول
معرفی شربت سکنجبین بذوری نیاک
الگوی زندگی ناسالم ما هر روز ممکن است یکی از بخشهای مهم بدن را تهدید کند. یکی از مهمترین ارگانهای بدن که در پی تغذیه ناسالم آسیب میبیند، کبد است. کبد بزرگترین ارگان بدن است که وظیفه سم زدایی و فرآوری چربی موجود در غذاها را به عهده دارد. از آنجا که مقداری از چربی غذاها همیشه در کبد ذخیره میشود، مصرف غذاهای چرب با روغنهای ناسالم به مدت طولانی میتواند سبب ایجاد عارضه کبد چرب شود. عارضهای که بسیاری از جوانان و میانسال های امروزی با آن درگیر هستند. خوشبختانه طب سنتی با داروهای گیاهی از جمله شربت سکنجبین بذوری برای کنترل کبد چرب به کمک ما میآید.
شربت سکنجبین بذوری نیاک با در اختیار داشتن عصارههای گیاهی مؤثر و مقوی کبد، میتواند عارضههایی از جمله کبد چرب و سیروز کبدی را بهبود دهد.
خواص شربت سکنجبین بذوری نیاک
- تقویت کبد
- اثر عالی در درمان سیروزهای کبدی
- مؤثر در بهبود کبد چرب
- بازسازی بافت کبد
- اثر مفید در پیشگیری از اختلالات کبدی
طرز تهیه شربت سکنجبین بذوری (ترکیبات)
شربت سکنجبین بذوری در واقع یک ترکیب گیاهی قدمت دار در طب سنتی است که در آن از ترکیب چند گیاه همراه با سکنجبین استفاده شده تا در نهایت یک داروی گیاهی مقوی معده حاصل شود. شرکت داروسازی نیاک از 11 گیاه پر خاصیت برای کبد همراه در کنار شربت سکنجبین استفاده کرده که در ادامه مهمترین آنها را با مختصری از خواصشان نام میبریم.
کاسنی
عرق کاسنی سرشار از ویتامین C و ترکیبات ضد التهاب، آنتی باکتریال و آنتی اکسیدان است. این ترکیبات به کاهش کلسترول خون و کاهش تجمع چربی در کبد کمک کرده و دفع صفرا از بدن را سادهتر میکنند.
رازیانه
رازیانه در رفع التهابهای داخلی بدن نقش موثری دارد. این گیاه همان قدر که برای گوارش و هضم غذا مفید است، برای کبد نیز خاصیت دارد. عرق رازیانه انسداد کبد را از بین میبرد و از ایجاد التهاب و فیبروز کبدی جلوگیری میکند.
انیسون
انیسون نیز مانند رازیانه حاوی ترکیبات ضد التهاب قوی است که برای درمان مشکلات مختلفی از جمله برونشیت، التهاب روده و معده و بیماریهای کبدی از جمله سیروز کبدی از آن استفاده میشود.
شیرین بیان
شیرین بیان مواد مغذی زیادی در عصاره خود دارد که از جمله آنها میتوان به ویتامینهای گروه B، E و آهن و منیزیم اشاره کرد. اما علاوه بر اینها، آنتی اکسیدان های موجود در این گیاه به خصوص گلیسیریزین و فلاونوئیدِ ازوئگوئتیدین با خاصیت مهار کنندگی به سم زدایی کبد و حفاظت از سلولهای این ارگان در برابر چربی بالا کمک میکنند.
گل سرخ
همان گل محمدی خودمان است که سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان های طبیعی است. عصاره گل سرخ در طب سنتی برای تقویت کبد ارزش بسیار زیادی دارد.
علاوه بر اینها از عصاره افتیمون، تخم خیار، تخم خربزه، ریشه کبر و عناب نیز در این شربت استفاده شده است.
شربت سکنجبین بذوری برای چیست؟
اگر توضیحات بالا را خوانده باشید، متوجه میشوید که شربت سکنجبین بذوری نیاک با هدف بهبود بیماریهای شایع کبد مانند کبد چرب و سیروز کبدی تهیه شده است. هرچند مصرف این ترکیب بسیار پرخاصیت، برای سایر بخشهای بدن به خصوص گوارش نیز فایدههای زیادی دارد.
در ادامه به شما می گوییم که این داروی گیاهی تقویت کننده کبد چطور باعث بهبود مشکلات آن میشود.
خواص سکنجبین بذوری برای کبد
کبد چرب که یکی از شایعترین مشکلات کبد در جوامع امروزی است در پی مصرف غذاهای ناسالم، کم فیبر و غذاهای آماده با چربیهای مضر ایجاد میشود. البته نبود فعالیت بدنی و داشتن بیماریهای زمینهای مانند دیابت و فشار خون نیز شانس ابتلا به این عارضه را بیشتر میکند.
وقتی فرد به کبد چرب مبتلا میشود، یعنی کبد او بیش از ظرفیت طبیعی خود چربی ذخیره کرده است. اگر با ایجاد یک برنامه غذایی سالم و تغییر سبک زندگی این عارضه کنترل نشود، چربی اضافی ذخیره شده در کبد شروع به ایجاد ترکیبات سمی کرده و به سلولهای کبد آسیب میرسانند. در مرور زمان دیگر کبد قادر نخواهد بود سموم ایجاد شده را دفع کند و با تشدید این اوضاع، فرد دچار سیروز کبدی یا التهاب مزمن کبد میشود.
خوشبختانه گیاهان به کار رفته در شربت سکنجبین بزوری نیاک، هم برای بازسازی سلولهای کبدی و هم برای کمک به دفع سموم کاربرد دارند. عصاره کاسنی و گل سرخ با ترکیبات آنتی اکسیدان خود، چربی اضافه در رگها و کبد را کم کم از بین میبرند و با کاهش بار کبد، سلولهای کبدی را به بازسازی سریعتر تحریک میکنند.
عصاره رازیانه و انیسون نیز با از بین بردن عوامل التهابی و جلوگیری از تولید آنها در بدن، التهاب ایجاد شده در سلولهای کبدی را کاهش میدهند. شیرین بیان نیز با ترکیبات آنتی اکسیدان مؤثر خود وارد بافت کبد شده و سم زدایی میکند. این سه گیاه با کاهش تأثیر عوامل مخرب (کاهش التهاب و سم زدایی) از سلولهای سالم کبد محافظت میکنند.
بنابراین مصرف شربت سکنجبین بذوری نیاک نه تنها باعث تقویت کبد میشود، بلکه سرعت التیام آن را در بیماریها افزایش میدهد.
نحوه مصرف شربت سکنجبین بذوری نیاک
میزان دقیق مصرف شربت سکنجبین و دوره درمان آن بهتر است توسط پزشک متخصص مشخص شود. به طور کلی توصیه میشود روزی 3 بار و هر بار به میزان 10 الی 20 میلی لیتر از این شربت را در یک لیوان آب رقیق کرده و میل کنید.
برای اثر بخشی بیشتر میتوانید از عرق شاه تره یا کاسنی به جای آب برای رقیق کردن استفاده کنید.