پودر فلفل قرمز
توضیحات محصول
فلفل قرمز به خاطر طعم تندی که دارد، یکی از پرطرفدارترین ادویهها است. بیشترین میزان مصرف آن در کشور هند است. برای ماندگاری بیشتر این گیاه، آن را خشک میکنند و به صورت پودر به فروش میرسانند. خواص پودر فلفل قرمز همانند میوه تازه آن است، با این تفاوت که ماندگاری آن بسیار بیشتر از فلفل قرمز تازه است. پودر فلفل قرمز در پخت انوع غذاها، تهیه سالاد، سوپ و سسهای متخلف کاربرد دارد. یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده پودر فلفل قرمز، کپسایسین است. دلیل تندی آن و ایجاد حس گرما پس از خوردن فلفل قرمز همین ترکیب است.
پودر فلفل قرمز از طریق خشک کردن فلفل قرمز تند به دست میآید. به همین دلیل آب خیلی کمی دارد. این پودر از کروهیدرات، فیبر، چربیهای غیر اشباع و پروتئین تشکیل شده است. میزان قابل توجهی از ویتامینهای C ،B و K در آن وجود دارد. همچنین منبعی غنی از املاح معدنی مس و پتاسیم است. این ادویه بتاکاروتن دارد که جذب آن به بدن موجب تولید ویتامین A میشود. به دلیل وجود ویتامین C در پودر فلفل قرمز، این ادویه سبب افزایش جذب آهن به بدن میشود.