جعفری
توضیحات محصول
تنظیم سطح کلسترول و افزایش سلامت کبد با جعفری خشک!
جعفری گیاهی است، که منشاء رویش آن، مناطق مدیترانهای جنوب ایتالیا، الجزایر و تونس است. این گیاه از نظر علمی متعلق به خانواده Apiaceae است. جعفری بیش از ۲۰۰۰ سال پیش، توسط انسان کشت شد و بیش از همه در مراسمهای مختلف فرهنگ یونانی مورد استفاده قرار میگرفت. رومیها به روشهای بسیاری از جعفری استفاده میکردند. براساس نوشتههای پلینی الدر، مورخ قرن اول میلادی، تمام طبقات جامعه معمولا از جعفری خشک یا تازه استفاده میکردند. در ابتدا، فقط به عنوان گیاه دارویی مورد استفاده قرار میگرفت، اما بعداً جعفری به صورت خوراکی مصرف میشد.
جعفری، گیاهی گرمسیری است و نیاز به رطوبت و نور خورشید فراوان، برای رشد دارد. این گیاه به عنوان سبزیجات برگ سبز و به عنوان یک ادویه در تکمیل برنامههای تغذیهای مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع، هم برگ و هم ریشه جعفری در غذاهای مدیترانهای و اروپایی مورد استفاده قرار میگیرند. این گیاه به روشهای مختلفی از جمله جعفری خشک و تازه مصرف میشود.
خواص جعفری برای کبد و افزایش سلامت کلیه!
جعفری تازه و خشک در محافظت از کبد نقش بسیار موثری دارد. این خاصیت جعفری به خصوص در وضعیت سلامت افراد دیابتی بسیار واضح است. در مطالعاتی که اخیرا صورت گرفته است، موشهای دیابتی که با جعفری درمان شدند، گلوکز خون پایینتری داشتند و سلامت کبد آنها افزایش یافته بود. براساس یک گزارش تغذیهای دیگر، جعفری به باز شدن انسداد در کبد و طحال نیز کمک میکند.
جعفری خشک یا تازه ادرارآور است و به دفع مایعات از بدن کمک میکند، بنابراین با دفع مواد اضافی از کلیه به سلامت آنها نیز کمک میکند. استفاده از جعفری به صورت مرتب، همچنین میتواند به دفع سنگ صفرا و سنگ کلیه کمک کند.
درمان مشکلات قاعدگی با جعفری خشک و تازه!
در جعفری دو روغن فرار به نامهای، آپیول و میریستیسین وجود دارد، که دارای اثرات قاعدهآور هستند. البته هنوز تحقیقاتی درباره قاعده آور بودن جعفری انجام نگرفته است و این موضوع که جعفری میتواند قاعدگی را تحریک کند، کاملا یک موضوع تجربی است، اما مطالعات نشان میدهد، که آب جعفری و دمنوش جعفری خشک تا ۸۵ درصد میتواند باعث زایمان زودرس یا باز شدن قاعدگی و حتی در بعضی موارد باعث سقط جنین شود. به هر حال، گیاه شناسان و پزشکان داروسازی برای درمان مشکلات قاعدگی از جعفری به صورت جایگزین استفاده میکنند.
افزایش سلامت استخوانها و تقویت سیستم ایمنی بدن!
جعفری دارای مقادیر زیادی ویتامین K است، که برای حفظ تراکم استخوانی و جلوگیری از شکستگی ضروری است. این ماده معدنی همراه با کلسیم، منیزیم، ویتامین D و فسفر که از دیگر مواد مغذی مهم برای سلامت استخوان است، عمل میکند.
جعفری تازه و خشک از جذب مجدد استخوان جلوگیری میکند. در طی این فرآیند، سلولهای استخوانی، بافت استخوان را میشکنند و مواد معدنی را آزاد میکنند، به این ترتیب، باعث وارد شدن کلسیم از بافت استخوان به درون خون میشود. این فرآیند، تاثیرات مفیدی بر ساختار اسکلتی فرد دارد. اگرچه باز جذب استخوان ضروری است اما تکرار زیاد این اتفاق میتواند باعث بروز مشکلاتی مختلفی شود.
ساخت و حفظ استخوانها به وسیله دو نوع استئوبلاست انجام میشود، که سازنده استخوانها است و استئوکلاست جذب کننده استخوان است. عدم تعادل میان این دو نوع سلول باعث بروز اختلالات متابولیکی همچون پوکی استخوان و استخوان مرمری میشود. اپی ژنین موجود در جعفری خشک و تازه میتواند از این اختلالات جلوگیری کند.